Telefoonnummer

(+32) 0468 03 67 71

Email

mietime.halle@gmail.com

Adres

Jean Jacminstraat 178, 1500 Halle, België

Klassieke manicure

Manicure – deluxe worden de handen verzorgd (nagels gevijld, nagelriemen proper maken met een handbadje). De handen worden gescrubd om de dode huidcellen los te maken. De nagels worden gevoed met een olie om droge nagels te voorkomen. Nadien worden de handen gemasseerd; een handmassage zorgt voor een ontspannend gevoel. Als laatse word er een doorschijnende glanslaag op de nagels gelakt.

Gelnagels

Kunstnagels opgebouwd met gel.

BIAB

BIAB ‘Builder in a bottle’ is dè nieuwste trend in nagelland. Zo is BIAB veel steviger dan de klassieke gellak, maar dan weer soepel en flexibel genoeg om niet van kunstnagels of gelnagels te spreken.

Naast dat het er heel mooi uit ziet, zit er ook speciale voeding in voor je eigen nagels, zodat die naar verloop van tijd van zichzelf ook steviger èn gezonder worden. De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

BIAB biedt ook de oplossing voor mensen met zeer korte of dunne nagels, of voor nagels die zeer snel inscheuren.

BIAB-nagels blijven 3 tot 4 weken zitten. Je natuurlijke nagels zijn nooit beschadigd. Je kan kiezen voor een eenmalige behandeling of je kan de behandeling blijven herhalen, zo vaak je wilt.

Semi-permanente lak

Semi-permanente lak, blijft gedurende +/- 2 à 3 weken op de handen.

Semi-permanente lak op de tenen

Semi-permanente lak, blijft gedurende +/- 6 à 8 weken op de tenen.

Aanbevolen artikelen