Telefoonnummer

(+32) 0468 03 67 71

Email

mietime.halle@gmail.com

Adres

Jean Jacminstraat 178, 1500 Halle, België

Aqua Vital HYDRA DETOX 60′

Deze behandeling reinigt, geeft zuurstof, ontgift en hydrateert. Verhoogt de afvoer van afvalstoffen en de opname van actieve ingrediënten. Dit is een intensieve hydratatie voor alle huidtypes en leeftijden, zeker voor de vochtarme huidtypes. De ultieme dorstlesser voor de huid.

Aqua Vital HYDRA NUTRICION 60′

Een variatie van de Aqua Vital Hydra-detox verzorging voor de droge huidtypes. Deze verzorging bevat een voedend masker en crème die speciaal ontwikkeld werden voor de droge huidtypes. De behandeling zorgt ook voor een betere afvoer van afvalstoffen en opname van andere actieve ingrediënten.

Harmonie TREATMENT 60′

Het hebben van een gevoelige en/of geïrriteerde huid is erg vervelend. Stress, vermoeidheid, milieuvervuiling, weersveranderingen… wat de oorzaak ook mag zijn, een strakke en geïrriteerde huid moet op de juiste manier behandeld worden.

Dermo Contrôle DEEP CLEANSING 60′

Talg regulerende behandeling zonder detergenten voor het beperken en verbeteren van littekenweefsel en het corrigeren van de natuurlijke bacteriële huidflora.

Urban Blue Defense 60′

Een intensieve verzorging voor klanten die lang voor een beeldscherm werken of in een stad wonen. Hydrateert, herstelt en revitaliseert de huid en beschermt haar tegen de blootstelling aan HEV-licht (blauw licht) en UVA-en UVB-stralen. op de opperhuid herstelt het de hydro-lipide laag.

3C Vitamin Glow 50′

Vitamine C helpt bij het natuurlijke regeneratieproces van de huid om de teint en helderheid van de huid te verbeteren. Vitamine C stimuleert ook de collageensynthese om de huid soepel te houden en er jonger uit te laten zien.

Cellular 3 ANTI-AGE 60′

Dit is de ultieme anti-age verzorging gebaseerd op de drie bewezen oorzaken van huidveroudering. De behandeling bevordert de celvernieuwing, lift de gezichtscontouren, verheldert pigmentvlekken, vult fijne rimpels op en normaliseert verwijde poriën. Onmiddellijk en langdurig zichtbaar resultaat.

Epigenesse ANTI-AGE 60′

Epigenesse (leeftijd 50+). Deze verzorging bevat actieve ingrediënten en diep voedende oliën die de zichtbaar ouder wordende huid nieuw leven in blazen. Deze verbetert onmiddellijk de huidtextuur, vermindert rimpels en zorgt voor een gezonde, onberispelijke teint en langdurige resultaten.

Aanbevolen artikelen