Telefoonnummer

(+32) 0468 03 67 71

Email

mietime.halle@gmail.com

Adres

Jean Jacminstraat 178, 1500 Halle, België

BIAB ‘Builder in a bottle’ is dè nieuwste trend in nagelland. Zo is BIAB veel steviger dan de klassieke gellak, maar dan weer soepel en flexibel genoeg om niet van kunstnagels of gelnagels te spreken.

Naast dat het er heel mooi uit ziet, zit er ook speciale voeding in voor je eigen nagels, zodat die naar verloop van tijd van zichzelf ook steviger èn gezonder worden. De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

BIAB biedt ook de oplossing voor mensen met zeer korte of dunne nagels, of voor nagels die zeer snel inscheuren.

BIAB-nagels blijven 3 tot 4 weken zitten.
Je natuurlijke nagels zijn nooit beschadigd. Je kan kiezen voor een eenmalige behandeling of je kan de behandeling blijven herhalen, zo vaak je wilt.

Prijs: €42

Aanbevolen artikelen