Telefoonnummer

(+32) 0468 03 67 71

Email

mietime.halle@gmail.com

Adres

Jean Jacminstraat 178, 1500 Halle, België

Naarmate we ouder worden daalt, helaas, ons collageenniveau en dat is wanneer we rimpels krijgen… Er is natuurlijk niets mis met rimpels, ze zijn onderdeel van het leven, maar sommigen van ons zijn daar misschien nog niet helemaal klaar voor en dat is ook prima.

Byebye wallen! Door je gezichtsspieren te activeren, kun je rimpels verminderen en een natuurlijkere en evenwichtigere teint stimuleren. Face yoga kan zelfs wonderen doen voor je mentale gezondheid. Door de oefeningen te doen verhoog je de bloed- en zuurstofstroom, wat je energieniveau weer verhoogt.

Iedereen kan het doen, je hebt er niets voor nodig en het heeft geen neveneffecten. Het kost alleen wat tijd: 3x per week zo ongeveer 15 minuten!

Aanbevolen artikelen