Telefoonnummer

(+32) 0468 03 67 71

Email

mietime.halle@gmail.com

Adres

Jean Jacminstraat 178, 1500 Halle, België

Moest je ‘t nog niet weten: UV-straling beïnvloedt je huid 365 dagen per jaar, ook in de winter dus. Het klopt dat je niet snel zal verbranden (UVB) als er geen zon is, maar UVA (95% van de stralen) komt volledig door glas en gedeeltelijk door wolken heen en tast je huid – op het eerste zicht ‘onzichtbaar’ – aan. Dat uit zich na verloop van tijd in huidveroudering als bruine vlekjes, rimpels, een doffe huid én zorgt zelfs voor een hoger risico op huidkanker.

Als je niet echt gaat zonnebaden of geen pigmentatiestoornis of rosacea hebt (dan is een extra – getinte – SPF 50+ on top een must), kan je dagelijks een verzorgende crème met zonnefilters smeren.

Hierbij mijn favoriet van Anesi
Deze is zowel verkrijgbaar in getinte als niet-getinte versie!

Aanbevolen artikelen