Telefoonnummer

(+32) 0468 03 67 71

Email

mietime.halle@gmail.com

Adres

Jean Jacminstraat 178, 1500 Halle, België

⭐Anesi Crème Gommage Caresse⭐
Een zachte, oppervlakkige peeling die ideaal is voor de gevoelige huid. Ook wanneer je last hebt van acné of wanneer je huid niet goed tegen te veel aanraking kan, is deze peeling de juiste match voor jou! 

⭐Anesi Aqua Vital ⭐
Een peeling met fijne korreltjes waarmee je wekelijks de dode huidcellen kan wegscrubben. Deze peeling is een goed product voor de normale huid. Als je last hebt van acné of een gevoelige huid, dan is dit niet jouw match! 

⭐Anesi Cellular 3 Glycolic Peeling ⭐
Een peeling met fruitzuren die op een dieper niveau werkt. Deze kan worden ingezet bij het behandelen van acné, hyperpigmentatie en voor een algemene verbetering van de huidstructuur. Het stimuleert de huidvernieuwing en heeft daardoor een huidverjongende werking.

Aanbevolen artikelen